Nyheter


Nya rör

Vill du bli brun och fin inför jul & nyår? Nu har vi satt in nya rör i alla våra solarium. Välkomna in på Hälsohuset – där solen alltid tar!

Se bilder på våra solarium.


Nytt solarium & nya rör

Vi har köpt in ett nytt solarium: Ultra Tan Professional och dessutom bytt rör i alla våra befintliga solarier. Välkommen att sola!


HälsoHuset är en del av SWIFTR!

Vi på HälsoHuset är glada att kunna meddela att vi nu är samarbetspartner i Fredrik Paulúns nya satsning SWIFTR, som är en digital fitnessportal med ett brett nätverk avd väl utvalda gym- och träningsanläggningar, allt samlat under ett medlemskap. På så sätt får du som medlem tillgång till ett varierat utbud utan att varken kompromissa kvalitet eller pris. Med SWIFTR blir dig träning mer inspirerande, flexibel och ständigt utmanande. Läs mer här.


Vi lämnar just nu en stor del av vår träningsutrustning på Rekonditionering, där den tvättas, poleras & i vissa fall t.o.m. Lackeras & Kläs om. Allt för att Ni som medlemmar hos oss ska få så fräsch utrustning som möjligt att träna på!!


Halloween-kampanj 31/10 – 6/11

 • Favorit i repris! Alla Nya medlemmar som tecknar årskort under Halloweenkampanjen får en Pulsklocka från Suunto värde 1.800kr!
 • Läskigt Låga priser på kläder från Better Bodies & Gasp!
 • Dessutom handla kläder för minst 600kr, få en HälsoHuset t-shirt på köpet Och var med i utlottningen av en Pulsklocka!
 • Medlemmar solar för 40kr hela kampanjveckan!
 • Medlemmar som köper en Tag får en T.E.M.P Amino Pro Bcaa-dryck på köpet
 • Nya HälsoHuset öppet kl.04 – 24!
 • Ny Träningsutrustning på plats.
 • Alla Nya medlemmar som tecknar årskort under invigningshelgen får en Pulsklocka värde 1.800kr!
 • Dessutom, Alla som tecknar minst 6-månaders träningskort får en t-shirt!
 • Befintliga medlemmar solar för 40kr hela öppnings helgen!
 • Alla Befintliga medlemmar som köper en Tag är med i utlottningen av en pulsklocka!
 • Leverantörer på plats från Celsius, Nutramino & BMR.

Nu säljer vi Protein XL Recovery Shake med 50g protein, från NUTRAMINO, och även Fuel Energy Drink med 160mg Koffein, 1.000mg Taurin, 50mg Guarana.


NYHET! NYHET på HälsoHuset!

T.E.M.P AMINO PRO BCAA-Dryck. 2500mg BCAA & 180mg Koffein. Perfekt som pwo, eller att dricka under träningspasset…


NYHET!

Nu erbjuder vi på HälsoHuset även Personlig Träning (PT) & Tävlingscoachning. Passar allt från nybörjare & motionär till Dig som vill tävlingssatsa.


Kickstarta hösten hos oss & var med i utlottningen av en Exklusiv Pulsklocka från Suunto!

Dessutom får Alla som tecknar årskort ett Kom igång-paket!


PREMIÄR!

Mån 31/8  kl.18.00 – 20.00 kommer vi att ha premiär för våra nya maskiner från Hoist!

Vi bjuder på Celsius denna kväll & alla medlemmar får vars en t-shirt!  (Gäller så långt lagret räcker)


Nya medlemmar som tecknar årskort denna kväll får ett ”komigångpaket” innehållande bl.a. 1 tim gratis PT, 1 solpolett & annat fint!


Nu har vi sparkat igång den nya hemsidan. Vi uppdaterar den löpande med nytt innehåll!


Ett glädjande besked till alla utomhustränande!

HälsoHuset kommer åter att finnas på plats vid utegymmet i Lill-Olas under hela sommaren! Måndagar kl.17-19 är det som gäller, & givetvis är det kostnadfsfritt!


>SOMMARKAMPANJ!<

Träna GRATIS i 2 månader! Dessutom startpaket till Alla nya medlemmar.


Vi kan nu presentera en ny samarbetspartner för massage via en Certifierad Massageterapeut här hos oss. Hennes företag heter Lindgrens Hudvård, se mer under ”Massage och Hudvård


Nu är vår nya Powerrack på plats, samt två helt nya roddmaskiner från Concept2 med mängder av nya finesser. Målningen på stora gymmet är snart klar och de nyrenoverade toaletterna & omklädningsrummet är färdigt! Hos oss på Hälsohuset händer det hela tiden någonting nytt!


Freaky Friday var lika uppskattad som alltid. Titta in här på vår sida regelbundet så ni inte missar nästa Freaky Friday.